Alsidig kloakfirma til private ejendomme

Privatarbejde

Hos B&V – Spule og Kloakservice i Tarm nær Skjern og Ølgod tilbyder vi alle former for arbejde for private husejere.

Vi tilbyder mange former for service til private

Kloakarbejde for private

Vi kan udføre alle former for kloakarbejde på en privat ejendom. Det kan for eksempel være, at kloakken, toilettet eller køkkenvasken er stoppet. Det kan også være al anden kloakservice i parcelhuse, villaer og sommerhuse.

Hos B&V – Spule og Kloakservice i Tarm nær Skjern og Ølgod tilbyder vi alle former for arbejde for private husejere. Vi udfører både akut og løbende service lige fra spuling af kloak til tømning af septiktanke. Vi arbejder også for virksomheder og landbrug.

Alsidig kloakfirma for private

Vi laver alle former for arbejde for privat

Vi tilbyder mange former for service til private, såsom sugning af kloak, tømning af septiktanke og sandgangsbrønde, spuling af kloak med vores højteknologiske kloakrenser samt spuling af regnvandsledninger i tilfælde af forstoppelse.

Derudover kan vi være behjælpelig med spuling og sugning af regnvand, hvis du har en brønd, der skal tømmes for sand og blade. Derudover laver vi opgaver i forbindelse med dræn og lignende. Vi laver endvidere reparation og anden vedligeholdelse.

Skal vores kloakservice hjælpe dig med noget kloakarbejde, er du altid velkommen til at kontakte vores kloakfirma. 

Et kloakfirma der kan overhales – men ikke på service

Ti tilbyder mange former for service til private, såsom:

Slamsugning

Med års erfaring og topmoderne udstyr sikrer vi effektiv fjernelse af slam og blokeringer, så dine kloakker fungerer problemfrit.

Tømning

Vores tømning af septiktanke og sandfangsbrønde er den afgørende service til at bevare din ejendoms sundhed og hygiejne.

Sugning

Vores specialiserede service til sugning af sandfangsbrønde og regnvandsopsamling er din nøgle til renere og mere effektiv dræning.

Spuling

Vi har års erfaring og avanceret udstyr, der sikrer effektiv rengøring og vedligeholdelse af vigtige systemer såsom gyllerør m.m.